Bo i det nye område – Ny Lisbjerg

Er du på udkig efter et nyt sted at bo nær Aarhus? Kunne du tænke dig at bo nær letbanen, supercykelstier og motorveje, så er den nye bydel Ny Lisbjerg helt perfekt til dig og din familie. Med kun 9 km ind til Aarhus Centrum, er du heller ikke langt fra byen og dens mange muligheder. At bo i den nye bydel Ny Lisbjerg er selvfølgelig ikke gratis, men hvis pengene ikke helt rækker så langt, så fortvivl ej – der er hjælp at hente. Du kan blandt andet tage et online lån.

At finde det perfekte hjem

Det kan være rigtig svært at finde det perfekte hjem til dig og din familie. Man vil gerne finde et sted, hvor alle føler sig hjemme, men det er nemmere sagt end gjort. Ens bolig skal helst være i god stand samt være bygget af gode materialer. Nogle efterspørger udsigt, andre et nyt, moderne køkken og nogle helt tredje, at boligen er nyrenoveret. Afstanden til arbejde, skole og indkøb må for de fleste også gerne være overkommelig, sådan at det for eksempel ikke tager lang tid at køre på arbejde. Transportmulighederne skal for de fleste også være gode, sådan man nemt kan tage enten bus eller tog. På den måde kan man nemmere komme rundt i Danmark fra sit hjem. Det er også vigtigt for dem med børn, at der findes en skole nær ens hjem. Således kan børnene nemt komme i skole enten på cykel eller på gåben. 

Aarhus Kommune

Aarhus kommune er en kommune i Østjylland, som består af Aarhus by samt en masse mindre byer nær Aarhus. Med sine cirka 345.330 indbyggere er Aarhus kommune Danmarks næststørste kommune. Aarhus kommune er kendt som en kommune, der er god for alle. En kommune som giver plads til mangfoldighed og fællesskab. Kommunen er derudover også hele tiden i vækst og udvikling med et stærkt erhvervs-, kultur- og uddannelsesliv. Også særligt indenfor ny teknologi er Aarhus kommune førende. Som beboer i Aarhus kommune er du således sikret en kommune, som tilbyder mange muligheder indenfor forskellige områder samt en kommune i udvikling. 

Din nye bolig i Ny Lisbjerg

Den nye bydel Ny Lisbjerg er et eksempel på, at Aarhus kommune prioriterer at udvikle Aarhus by med nye projekter.  Ny Lisbjerg ligger blot 9 km udenfor Aarhus centrum, hvorfor der ikke kommer til at være langt til Aarhus byliv. Det er derudover nemt at komme fra og til Ny Lisbjerg, da både letbanen, supercykelstier og motorvejen kommer til at gå direkte til den nye bydel. I Ny lisbjerg ligger den historiske kirke Lisbjerg Kirke samt smuk natur i Lisbjerg skov. Derudover er planerne, at der kommer en Lisbjerg bygade, som vil tilbyde forskellige oplevelser. Planerne for Ny Lisbjerg er dermed store, og særligt også fordi man forventer, at bydelen bliver hjemsted for 25.000 mennesker. Det forventes således at blive en populær bydel indenfor de kommende år.